Forfatter
Tittel Bølgen & Mois store bok om mat og vin
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter En praktutgave hvor Toralf Bølgen og Trond Moi har samlet det beste fra sine tidligere bøker "Mat og vin", "Fisk og vin" og "Kjøtt og vin". De har samlet 400 oppskrifter og boka inneholder retter både til hverdag og fest, fra hamburger til porsjert fasan, fra seibiff med løk til boillabaisse. Alle retter har vinanbefalinger.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001107 am 2200253 4500
*00173755
*008 170314 a 00nob 2
*015 $a0262034 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-05-39155-0 $bib. $cNkr 499.00
*08231$a641.5 $zh $25
*08231$a641.22 $25
*096 $a641.22 Bøl
*100 0$aBølgen, Toralf$d1956-$jn.
*24500$aBølgen & Mois store bok om mat og vin $c[tekst: Øyvind Hånes]
*260 $a[Oslo] $bGyldendal$c2010
*300 $a415 s. $bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aEn praktutgave hvor Toralf Bølgen og Trond Moi har samlet det beste fra sine tidligere bøker "Mat og vin", "Fisk og vin" og "Kjøtt og vin". De har samlet 400 oppskrifter og boka inneholder retter både til hverdag og fest, fra hamburger til porsjert fasan, fra seibiff med løk til boillabaisse. Alle retter har vinanbefalinger.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS $2BS $9nor
*650 2$aVin$1641.2/2$2BS $2BS $9nor
*700 0$aMoi, Trond$d1969-$emedforf. $jn.
*700 0$aHånes, Øivind$d1960-$emedforf. $jn.
*74000$aBølgen og Mois store bok om mat og vin
*996 $aHadsel
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening