Hadsel folkebibliotek

Bølgen & Mois store bok om mat og vin
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Bølgen & Mois store bok om mat og vin
Medansvarlig
Språk
  • Språk:
Hylleplassering
  • 641.22 Bøl
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2010
Noter
  • En praktutgave hvor Toralf Bølgen og Trond Moi har samlet det beste fra sine tidligere bøker "Mat og vin", "Fisk og vin" og "Kjøtt og vin". De har samlet 400 oppskrifter og boka inneholder retter både til hverdag og fest, fra hamburger til porsjert fasan, fra seibiff med løk til boillabaisse. Alle retter har vinanbefalinger. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-05-39155-0
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001107 am  2200253   4500
*00173755
*008            170314          a          00nob 2
*015  $a0262034 $bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-05-39155-0 $bib. $cNkr 499.00
*08231$a641.5 $zh $25
*08231$a641.22 $25
*096  $a641.22 Bøl
*100 0$aBølgen, Toralf$d1956-$jn.
*24500$aBølgen & Mois store bok om mat og vin $c[tekst: Øyvind Hånes]
*260  $a[Oslo] $bGyldendal$c2010
*300  $a415 s. $bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aEn praktutgave hvor Toralf Bølgen og Trond Moi har samlet det beste fra sine tidligere bøker "Mat og vin", "Fisk og vin" og "Kjøtt og vin". De har samlet 400 oppskrifter og boka inneholder retter både til hverdag og fest, fra hamburger til porsjert fasan, fra seibiff med løk til boillabaisse. Alle retter har vinanbefalinger.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS $2BS $9nor
*650 2$aVin$1641.2/2$2BS $2BS $9nor
*700 0$aMoi, Trond$d1969-$emedforf. $jn.
*700 0$aHånes, Øivind$d1960-$emedforf. $jn.
*74000$aBølgen og Mois store bok om mat og vin
*996  $aHadsel
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Hadsel folkebibliotek641.22 Bøl