Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Her presenteres de 27 vanligste øltypene med forslag til matretter som passer til dem. Hver enkelt øltype har en detaljert beskrivelse av smak og farge med mer. Her finner du øl- og matkombinasjoner som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, og mer utradisjonelle varianter som IPA og gulrotkake. Forslagene spenner fra enkel fredagskos til festmat for større selskaper. Flere registre gjør det enkelt å finne frem i boken. Forfatterne har tidligere gitt ut boken Ølbrygging fra hånd til munn.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001836nam 2200373 4500
*000 c
*00173871
*008170327 a 00nob 2
*015 $a0393418 $bBIBBI
*015 $a10151589 $bBibliofilID
*019 $bl
*020 $a978-82-489-1484-6 $bib. $cNkr 399.00
*08231$a641.23 $zh $25
*08231$a641.5 $25
*096 $a341.23 Hor
*100 0$aHorne, Thomas$d1972-$jn.
*24510$aØl & mat $bhånd i hånd $cThomas Horne, Colin Eick, Eivind Stoud Platou
*260 $aOslo $bKagge$c2014
*300 $a173 s. $bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aHer presenteres de 27 vanligste øltypene med forslag til matretter som passer til dem. Hver enkelt øltype har en detaljert beskrivelse av smak og farge med mer. Her finner du øl- og matkombinasjoner som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, og mer utradisjonelle varianter som IPA og gulrotkake. Forslagene spenner fra enkel fredagskos til festmat for større selskaper. Flere registre gjør det enkelt å finne frem i boken. Forfatterne har tidligere gitt ut boken Ølbrygging fra hånd til munn.
*590 $a14-uke36a
*599 $a14x0903lp
*650 1$aØl$1641.23$4d5 $6663.4 z
*650 2$aMatlaging$1641.5$4d23
*699 $aØl $1641.23 $2BS $9nor
*699 $aMatlaging $1641.5 $2BS $9nor
*700 0$aEick, Colin$d1970-$jn.$efotogr.
*700 0$aPlatou, Eivind Stoud$d1973-$jn.$emedarb.
*74000$aØl og mat
*996 $tHadsel
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening