Forfatter
Tittel Tid med maten: nyt mer, oppnå mer ro, hold vekten
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Den nye kokeboken til Fedon handler om mindfulness: å være oppmerksom tilstede, konsentrere seg om det man spiser og nyte matens rike smaker. Her forklarer han enkle stressdempende teknikker og beskriver hvorfor dette synet på mat og måltider gir bedre fordøyelse og helse og bidrar til at slankekurer blir uaktuelt for alltid. Boken inneholder 80 nye oppskrifter, mange av dem er gluten- og melkefrie. Det gis også oppskrifter på vegetariske retter.
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002369nam 2200445 4500
*000 c
*00177460
*008180319 a 00nob 2
*015 $a0377092$bBIBBI
*015 $a10014289$bBibliofilID
*019 $bl
*020 $a978-82-02-42419-0$bib.$cNkr 379.00
*08231$a613.2$25
*08231$a641.5$zh$25
*096 $a641.5 Lin
*100 0$aLindberg, Fedon A.$d1962-$jgr.-n.
*24510$aTid med maten$bnyt mer, oppnå mer ro, hold vekten$cFedon Lindberg ; foto: Giorgos Drakopoulos
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2014
*300 $a254 s.$bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520 $aDen nye kokeboken til Fedon handler om mindfulness: å være oppmerksom tilstede, konsentrere seg om det man spiser og nyte matens rike smaker. Her forklarer han enkle stressdempende teknikker og beskriver hvorfor dette synet på mat og måltider gir bedre fordøyelse og helse og bidrar til at slankekurer blir uaktuelt for alltid. Boken inneholder 80 nye oppskrifter, mange av dem er gluten- og melkefrie. Det gis også oppskrifter på vegetariske retter.
*572 $aUnder tittel på omslag: Mindful eating
*590 $a14-uke5a
*599 $a14x0128gq
*650 1$aMatlaging$1641.5$4d23
*650 2$aErnæring$0helselære $1613.2$4d23
*699 $aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*699 $aErnæring$0kosthold$1613.2$2BS$9nob
*700 0$aDrakopoulos, Giorgos$efotogr.
*740 0$aMindful eating
*996 $tHadsel
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening