Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Denne boka viser hvordan du kan bruke skogens og hagens frukt og bær til sylting og safting. Den inneholder mer enn 90 oppskrifter på alt fra tradisjonelle godsaker som eplemost og jordbærsyltetøy til mer uvanlige varianter som rosebladsaft og bringebær- og rødvinssaus. Noen av oppskriftene krever minimalt med utstyr og arbeid, mens andre er mer avanserte. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001366nam 22003011 4500
*00189016
*008210217 a 00nob 2
*015 $a0499767$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-93359-10-4$bib.$cNkr 249.00
*08201$a641.4$zh$223/nor
*08201$a641.875$zb$223/nor
*096 $a641.4 Lan
*100 0$aLandqvist, Malin$d1970-$jsv.
*24010$aSafta och sylta
*24510$aSafte og sylte$cMalin Landqvist ; foto Lina Eriksson ; oversatt av Bente-Lill og Terje Øygard
*260 $a[Oslo]$bIris$c2016
*300 $a91 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aDenne boka viser hvordan du kan bruke skogens og hagens frukt og bær til sylting og safting. Den inneholder mer enn 90 oppskrifter på alt fra tradisjonelle godsaker som eplemost og jordbærsyltetøy til mer uvanlige varianter som rosebladsaft og bringebær- og rødvinssaus. Noen av oppskriftene krever minimalt med utstyr og arbeid, mens andre er mer avanserte. Omtalen er utarbeidet av BS.
*574 $aOriginaltittel: Safta och sylta
*650 1$aSyltetøy$0matlaging$1641.852$2BS$9nob
*650 2$aSaft$0hjemmelaging $1641.875$2BS$9nob
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aEriksson, Lina$d1972-$efotogr.$jsv.
*700 0$aØygard, Bente-Lill$d1957-$eovers.$jn.
*700 0$aØygard, Terje$d1958-$eovers.$jn.
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
*996 $aHadsel
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening